Hos Art of Hair Intercoiffure har vi særlig passion for styling og opsætning af hår. Skal du til bryllup, konfirmation eller en anden festlig begivenhed? Vi tilbyder brudehår og konfirmationshår, eller anden styling, uanset hvilken type hår du har. Vi er specialister i opsætning af hår og har mange års erfaring med forskellige hårtyper og opsætninger. Vi kan vejlede og rådgive dig, om hvilken type opsætning der passer bedst til dit hår og din kjole. 

Skal alt være perfekt på din store dag?

Hos Art of Hair Intercoiffure har vi alle det tilfælles, at vi elsker at gøre os umage. Vi går op i, hvad der passer til netop din hårtype og hvad du selv ønsker. For os er det vigtigt, du får en opsætning af håret som holder hele dagen, så du ikke skal bekymre dig. Hvis du er i tvivl om hvordan dit hår skal sidde, eller hvad der passer til dig, så hjælper vi gerne med inspiration og vejledning. Vi har mange års erfaring med opsætning af hår og vi ved at “holdbarheden” skal være i top.

Ved du hvordan dit hår skal sidde?

Vi gør alt hvad vi kan, for at dine ønsker bliver opfyldt, så du ikke skal bekymre dig om håret på din store dag. Derfor lytter vi meget til hvad dit ønske er og hvad der er din stil. Hvis du er i tvivl om hvad der kan styles i dit hår, så hjælper vi gerne med inspiration og vejledning. Vi gør os meget umage, vi ved at den store dag er en dag som du vil huske resten af livet, derfor er det en ære for os, at få lov til at sætte dit hår, uanset om det er opsætning af kort hår eller opsætning af langt hår.

Pris på brudeopsætning

Du finder vores startpriser her. Vores priser afhænger meget af hvilken type af opsætning du ønsker og hvor langt og kraftigt dit hår er. Du er altid velkommen til at ringe til os på 62 80 04 04, og høre mere om dine muligheder. Du kan også booke en konsultation, så kan vi sammen med dig finde frem til hvordan din opsætning skal være. 

Vi glæder os til at tage hånd om dig!