Priser

Som kunde vil du altid være i centrum hos os. Vi vil imødekomme dine krav og behov, men samtidig give dig vores gode idéer til, hvordan du får det bedste resultat.
Du vil altid få en ærlig mening og vurdering til hjælp til dit frisure- og farvevalg.

Ny kunde / Ny frisure

Er du ny kunde i salonen. Booker du ved en frisør der ikke har ordnet dit hår før eller ønsker du en hel ny frisure, er det vigtigt for os der er sat god tid af til at lære dig, dit hår og ikke mindst dine ønsker at kende inden vi sætter saksen i håret. Derfor kan du som ny kunde booke denne behandling første gang eller når du skal have nyt LOOK.(Dette er ikke et krav ) Prisen vil efterfølgende være en normal klippepris. Denne behandling kan selvfølgelig bookes af både herre og damer.

Priser fra : 801,00 kr

Konsultation

Hvis du ønsker en vurdering af dit hår og dine muligheder, vil vi gerne hjælpe dig. Prisen for konsultationen fratrækkes din behandling hvis du ønsker at booke den anbefalede behandling indenfor 30 dage efter konsultationen. Beløbet bliver ikke refunderet kun ved booking af klipning. Denne behandling kan selvfølgelig bookes af både herre og damer.

Pris : 199,00 kr

Klipning

Dameklip

Kunden er altid i centrum hos os, og sammen finder vi frem til den helt rigtige frisure til dig. Råd og vejledning er en naturlig del af behandlingen – Start med en dejlig hårvask, efterfulgt af en lækker klipning og styling.

Når du besøger en Intercoiffure salon er du sikker på kvalitet og en høj standard. I vores online booking har du mulighed for at vælge hvilken frisør der skal betjente dig, og om du ønsker en LUKSUS KLIP hvor der er afsat længere tid til din behandling, og mere forkælelse i form af lækker hovedbunds massage i forbindelse med din hårvask og evt hårkur. Vi gør opmærksom på at der er forskellige priser, alt efter hvilken frisør der skal betjene dig.

Priser fra : 599,00 kr

Herreklip

Som herre har du mulighed for at booke en klip eller en LUKSUS klip. Ved LUKSUS klip er der afsat længere tid, hvor der bla bliver gjort lidt ekstra ud af din hårvask, som foregår i massagestole. Du vil, uanset hvilket type klipning du vælger, opleve en ærlig mening og vurdering til hjælp med valg af din frisure. Når du besøger en Intercoiffure salon er du sikker på kvalitet og høj standard.

Priser fra : 448,00 kr

Børneklip 0 - 5 år

Denne behandling er uden hårvask, barnet skal derfor komme med nyvasket hår

Priser fra : 312,00 kr

Skæg

Du har mulighed for at få klippet dit skæg i forbindelse med din klipning. Eller du kan booke tid til det imellem dine klipninger, da skægget ofte vokser hurtigere end håret.

Priser fra : 211,00 kr

Børneklip 6 - 11 år

Denne behandling er uden hårvask , barnet skal derfor komme med nyvasket hår.

Priser fra : 371,00 kr

Elevklipning

Da vi tager elever og dermed et socialt ansvar, har du også mulighed for at booke ELEVKLIPNINGER i vores online booking. Vores elever får ikke lov at arbejde med kunder før de er klar til det. Du skal være indstillet på at behandlingen du booker ved en af vores elever, kan tage lidt længere tid end hvis du booker ved en udlært frisør – men du vil altid opleve en behagelig behandling.
(De klipper både voksne og børn og til en lavere pris end ved de udlærte frisører.)

Priser fra : Tjek vores online booking

Farvning

Damefarvning

I dag kan det at få farvet sit hår være en større udfordring, og mange gange kan det være svært for jer kunder, selv at vurdere hvilken farvebehandling I skal booke, når I bestiller tid. Hvis du vil være helt sikker på hvilken behandling der skal til, for at opnå dit ønskede resultat, og ikke mindst prisen på behandlingen, anbefaler vi du kigger ind i salonen, så vi kan se dit hår og vurderer hvad der skal gøres. Booker du vores LUKSUS behandlinger er der altid sat god tid af, til at snakke inden vi går i gang. – Ellers er det også muligt at booke en konsultation. Vi arbejder med Wellas farver og har altid gjort, hvilket gør vi kan levere nogle meget smukke farver. Vi vægter meget at kvaliten på farven er helt i top og at holdbarheden er en selvfølge. Tjek vores Facebook side - der kan du finde en masse inspiration på det vi laver.

Vi gør opmærksom på, at dette er fra priser. Der vil være et tillæg når du får lavet Balayage, glossing eller blending i håret sammen med en farvning, da der bruges længere tid og mere produkt.

Priser fra : 788,00 kr i kort hår uden klip. Priser fra : 1.248,00 kr i langt hår uden klip

Herre hårfarve

Skulle du have lyst til at få lidt farve i håret, er dette også muligt. Om det er lidt solstrejf, en helfarve eller for at sløre de grå hår, alt er muligt. Vi kan dog anbefale vores herretoninger som kamouflerer dit hår, og hvor der ingen udvoksning kommer af. Rådfør dig med os hvilken farve der vil passe bedst til dig og dit hår.

Priser fra : 499,00 kr uden klip.

Keratinbehandling

Damestruktur

Ønsker du lækre krøller af den ene eller den anden art, er det selvfølgelig også muligt, vi afsætter god tid til behandlingen, så vi sammen kan finde frem til hvilken krøller der passer bedst til dig og dit hår. Stylingen af krøllet hår kræver også en grundig vejledning, så du selv har nemt ved at style dit hår efter behandlingen. En mere præcis pris på den behandling du ønsker, kræver du kigger ind i salonen, så vi kan vurdere dit hår.

Priser fra : 1.592 kr uden klip.

Keratinbehandling

En Keratin behandling er til dig der ikke ønsker dine naturkrøller eller den struktur der er i dit hår. Behandlingen tager ca. 3 timer, afhængig af længden på dit hår. Håret bliver glat, blank og utroligt smukt efter denne behandling og holder mellem 3 - 5 måneder. Så er du træt af at glatte dit hår hver dag, og det alligevel krøller op når der er fugt i vejret, er denne behandling lige noget for dig. Kan laves i både kort og langt hår.

Priser fra : 2.202,00 kr uden klip

Håropsætning og makeup

Skal du til fest eller en anden festlig begivenhed har du mulighed for at komme til os, og blive stylet og få lagt en lækker make-up. Vi synes altid det er en stor fornøjelse at style vores kunder, og ikke mindst de brude der vælger vi skal være en del af deres store dag. Som brud anbefaler vi at man booker en tid til prøveopsætning, så vi sammen i ro og mag kan finde frem til et smukt resultat, og der ikke tages nogle forhastede beslutninger på selve dagen. Mange ender ud i et helt andet look end det de først havde tænkt sig, fordi det ikke så helt ud, som det de havde tænkt sig. Ring i salonen eller kig ind så vi sammen kan finde frem hvilken behandling du skal booke og en mere nøjagtig pris.

Priser fra : 678,00 kr. ved almindelig håropsætning uden klip
Priser fra : 363,00 kr. for make-up
Priser fra : 1.617,00 kr. brudeopsætningen.

Curly girl

Curly girl metoden er en metode, udviklet til at pleje og style naturligt krøllet hår, som fremhæver krøllet og gør det mere defineret og sundt.

Det handler om at undgå produkter, som indeholder sulfat, silikoner og udtørrende alkohol. Man undgår sulfat og udtørrende alkoholer, da det får ens hår til at blive tørt og kruset. Silikoner undgår man, da det skaber en hinde omkring hårstråene, som får håret til at fremstå blødt og glat, men gør det svært for plejende produkter at trænge ind og dermed er ens hår ikke sundt ’indeni’, kun udadtil.

Voks og mineralolie er ikke godkendt som ingredienser, da de ligeledes skaber en hinde om håret, og kun kan vaskes ud med sulfatshampo. Art Of Hair Intercoiffure forhandler og bruger de godkendte innersense Organic Beauty produkter og du vil få en grundig vejledning i, hvad vi anvender i dit hår og anbefaler dig at bruge hjemme.

Du skal behandle dit hår så nænsomt som muligt, hvilket blandt andet indebærer så vidt muligt at undgå varmeprodukter, undgå børstning – brug fingrene eller en bredtandet kam – og red det kun med balsam i. Brug mikrofiberhåndklæder eller en t-shirt for at minimere krus der opstår ved tørring efter vask for derved at kunne opnå et så sundt og glansfyldt hår som muligt.

Man udskifter shampo med balsam, så man kun balsamvasker. Der findes nogle shampoer, som er godkendte. De betegnes som ”Low poo shampoo”, hvis balsamvask ikke fungerer. De indeholder nogle milde sulfater, som er godkendte i forhold til Curly Girl metoden. Ellers, vil en typisk rutine for en person på CG metoden lyde således: Vaskebalsam (eller low poo), plejebalsam, leave-in produkt, krøllecreme/mousse, gel og olie. Man styler med diffuser/softstyler med kold/middel varme og lader det lufttørre og krammer til sidst cast (gel som er stift) ud af håret, så det bliver blødt.

Priser fra : 909 kr

Hair extension

Vi arbejder selvfølgelig også med Hair extension så ønsker du vejledning og priser Beder vi dig kontakte salonen da det kræver en længere samtale
Vi samarbejder med Hairtalk extension som er markedet mest skånsomme tape extension. Salonen skal være certificeret af Hairtalk for at må arbejde med produkterne