Kan du godt lide naturligt hår? Hos Art of Hair Intercoiffure i Svendborg kan vi tilbyde balayage-behandlinger til vores kunder. Vi har hjulpet mange glade kunder på hele Fyn. For os er vores fælles passion for hår at gøre os umage, så du altid går ud af døren med et smil på læben. Vi har et højt fagligt niveau og sætter krav til vores standarder. Vores personale er ofte på kurser, så de holder sig opdateret på nye teknikker og metoder. Derfor har vi kompetencerne til at fortrylle dit hår. Vi har flere års erfaring med balayage og det er en af vores spidskompetencer. Vi tilbyder også brudeopsætninger og klipper også børn og mænd. 

Balayage i mørkt eller lyst hår?

Vi tilbyder balayage i alle farver og toner, der er helt sikkert en kombination som passer til dig. Håret inddeles i sektioner som farves i bløde naturlige nuancer, som giver dit hår et naturligt resultat. Balayage giver håret et naturligt farvespil, som ikke har store kontraster, som der fx kommer ved reflekser. Ved balayage bruges der ikke folie, som ved andre farveteknikker. Balayage er derfor et godt valg, for dig som ønsker et naturligt hår med et naturligt farvespil uden tydelige udgroninger. Hvis du har begyndende gråt hår, kan balayage også være en mulighed for at skabe en naturlig overgang. 

Fordele ved Balayage

Du får et naturligt resultat, som ikke behøves holdes ved lige så ofte som fx reflekser
Ofte et sundere hår, på trods af det er farvet
Naturligt hår, med naturligt farvespil
Mindre tydelig udgroning

Hos Art of Hair Intercoiffure har vi en stor passion for farvebehandlinger i alle afskygninger. Vi gør meget ud af at vejlede vores kunder om, hvilken behandling der passer til deres hår og ønsker. Vi tilbyder highlights, babylights, foil highlights, teazylights og glossing. Vi har også stor erfaring med at lave reflekser i både langt og kort hår. Skal du have opfrisket udgroningen, så hjælper vi også med bundfarve og og striber.

Overvejer du balayage eller hårfarve?

Hos  Art of Hair Intercoiffure kan vi hjælpe dig med at vejlede dig til hvilken kombination af farve til dit naturlige hår som vil passe til dig. Vi holder til i Svendborg, men hjælper mange glade kunder fra hele Fyn. Du kan se vores startpriser her, som er vejledende startpriser. Prisen afhænger meget af hvor langt og kraftigt hår du har. Du er altid velkommen til at ringe til os på 62 80 04 04 og høre mere. Du kan også nemt booke en tid her.

Book tid her